Energie therapie

Steeds meer mensen zijn hooggevoelig. Deze mensen ontvangen informatie (prikkels) buiten hun fysieke zintuigen om. Deze informatie krijgen ze via hun intuitie ofwel hun innerlijke stem. Deze informatie zien ze aan de hand van kleuren, beelden of ze weten het. Via de innerlijke stem kunnen deze hooggevoelige mensen contact maken met het energieveld van een ander, dat noemen ze een aura. Op het moment dat je zelf te weinig bewust bent van je eigen zijn, kan deze informatie en prikkels heel erg verwarrend zijn. Je hebt geen idee welke informatie bij jou hoort en wat bij een ander.

De aura; het energieveld rondom een mens.
Ieder mens heeft een eigen energieveld. Dit energieveld kan je veel vertellen over hoe het met iemand gaat, welke talenten iemand heeft en welke blokkades er in de energie van iemand zit. De aura bestaat uit zeven hoofdcentra ofwel chakra’s die gekoppeld zijn aan bepaalde lichaamsgebieden, emoties en levensontwikkelingen en thema’s.

Blokkades
De coaching en therapie worden vanuit zowel denken, gevoel en de intuïtie ingezet.  Pas als alles op een prettige manier samenwerkt, kun je lekker in je vel zitten. Vanuit de maatschappij is het bijna de norm geworden om het gevoel en de intuïtie te negeren en vanuit het hoofd te werken. Wanneer je denken, gevoel en innerlijke stem (intuïtie) niet in een lijn werken kan een negatieve ervaring, stress en spanning ervoor zorgen dat er een remming is op de energie in het lichaam. Er ontstaan blokkades en je voelt je vaak lusteloos en moe en er kunnen fysieke en emotionele klachten ontstaan.  Praktijk Newkidstoday maakt gebruikt van de energie die in en rond het lichaam aanwezig is. Door gebruik te maken van deze energie wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Klachten bij blokkades
Klachten bij blokkades zijn legio, echter de meest voorkomende zijn:
- vermoeidheid
- concentratie problemen
- moeilijk contact kunnen maken met je lichaam
- last hebben van spierpijn op onlogische plekken
- hoofdpijn hebben of spanning in het hoofd hebben
- buikpijn
- last hebben van onrust
- last hebben van emoties die je niet kan plaatsen
- slecht los kunnen laten
- het verleden dat maar blijft terugkomen in je hoofd

Praktijk Newkidstoday kan in de begeleiding energietherapie ( energetische werken) inzetten om deze blokkades op te heffen. Om contact te kunnen maken met de innerlijke stem is het van belang dat de energiebanen hiernaartoe vrij zijn. Behandeling  vindt plaats op de massagetafel waar u of uw kind zonder schoenen op gaat liggen. Soms wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van bloesemremedies en/of edelstenen om het proces te ondersteunen.

Contact
Praktijk Newkidstoday begeleidt jou en/of jouw kind op reis naar het zelfbewustzijn. Aan de hand van psycho-educatie, meditatie, gevoels- en energie oefeningen alsook praktische handvaten wordt er gewerkt aan een veilige basis. Op het moment dat de basis van iemand stevig is, er is contact met de innerlijke stem en bewustwording van gevoelens en gedrag, dan kan de reis naar groei beginnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.
Telefoon nummer: 06-41395751
Email: info@newkidstoday.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info