Tarieven

Sessies
Voor een afspraak voor begeleiding voor jouw kind of jezelf wordt een tarief van € 75,- per sessie van 60 minuten gerekend, soms is er uitloop, dit hoort bij de sessie. Dit geldt voor zowel een afspraak in de praktijk of online. Voor een schoolbezoek in de regio, wordt er een sessie gerekend. Betaling is per factuur, die u per mail ontvangt, achteraf. 

Telefonische / email vragen
Indien u in de periode van de behandeling inhoudelijke consultvragen heeft die je telefonisch/ per mail wenst te bespreken, dan kun je contact opnemen en zo nodig de voicemail inspreken of mailen naar info@newkidstoday.nl. Ik neem z.s.m. contact op. Voor korte vragen worden geen kosten in rekening gebracht. Voor een telefoongesprek / mail van meer dan 15 minuten wordt er na het eerste kwartier per kwartier €15,- in rekening gebracht.

Andere activiteiten
Voor de andere activiteiten die Praktijk Newkidstoday aanbiedt, gelden andere tarieven. Deze staan vermeld op de diverse aanbodpagina's. 

Vergoeding
Begeleiding bij Newkidstoday worden helaas niet vergoedt door de zorgverzekering.  Ik voldoe wel aan de voorwaarden voor een PGB waardoor bekostiging door de gemeente tot de mogelijkheden behoren. Als ik kan ondersteunen bij de aanvraag, voel je vrij om deze vraag te stellen. 

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
U kunt bellen of appen naar 06-41395751 of u kunt een mail sturen via het contactformulier.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info