TRAINING ZELFBEWUSTZIJN 

 Training voor intense mensen: een reis naar zelfbewustzijn

 

Een training voor jou als ouder en jouw kind,
om vanuit een veilige basis weer te groeien.

Voor hooggevoelige en hoogbegaafde mensen


Groeien
Om te kunnen groeien is het belangrijk om je bewust te zijn van wie je bent en wie je wil zijn. Om bewustzijn te kunnen ontwikkelen is het belangrijk om allereerst veiligheid te ervaren in jezelf en in je omgeving. Veiligheid ervaren in jezelf komt voort uit het luisteren naar je innerlijke stem, het vertrouwen hebben om deze stem te volgen, bewust te zijn van je eigen gevoelens en welk gedrag je hierop inzet. Pas dan kun je je eigen reis gaan maken en jezelf ontwikkelen in de richting waarin jij wilt!

Tijdens de training begeleid ik jou en jouw kind in de reis naar bewustzijn. De kinderen en de ouders volgen een deel gezamenlijk de training en een deel wordt specifiek toegespitst op het kind en op de ouder. Jouw kind ontvangt inzicht in zijn ontwikkelingsproces en wie hij is,  oefeningen om bewust te worden van zijn bewustzijn en hoe het met zijn gevoeligheid en hoogbegaafdheid om kan gaan. Jij als ouder wordt meegenomen in de reis van jouw kind om zelf de handvatten te hebben om jouw kind te begeleiden.

Wat komt er aan bod in de training?
- Psycho-educatie over hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid
- Ontspannende meditaties
- Praktische handvaten die jij en jouw kind thuis kunnen inzetten
- Een groeipad voor jou en jouw kind.

Tijdens de psycho-educatie komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
- Onder- en overprikkeling
- Kenmerken hoogbegaafdheid
- Overexcitabilities
- Fixed & growht mindset
- Leerkuil
- Omgaan met nare gedachten
- Omgaan met onder- en overprikkeling
- Stress en blokkeren

Deze onderwerpen worden gecombineerd met uitlopende oefeningen en meditaties om jouw reis in je ontwikkeling te maken.Wilt u de interactie tussen jou en jouw kind verbeteren? Praktische handvaten ontvangen om jouw kind thuis te begeleiden bij problematieken vanuit de hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid? Jouw kind tools geven om zichzelf te reguleren? Kom dan naar onze training.

Praktische zaken
Hoe vaak: 7 wekelijkse trainingen van 2 uur voor ouder en kind
Locatie: de praktijk in Huissen
Kosten: € 450,- per kind en ouder
Data: Starten 

Wil je meer weten of deze training geschikt is voor jou en jouw kind of je direct inschrijven? Stuur dan via onderstaand formulier een bericht. 


 E-mailen
Bellen
Map
Info