OUDER- / VOLWASSENE BEGELEIDING

Ook volwassenen en ouders zijn van harte welkom in de praktijk. Menig volwassene, ook die wat verder in het leven zijn, hebben de praktijk gevonden. Naast de hooggevoeligheid, spelen ook overtuigingen en invloeden vanuit het gezin van herkomst vaak een rol die het bewustzijn negatief beïnvloedt.

Veel volwassenen die in de praktijk komen lopen tegen het minder ontwikkelde bewustzijn aan. Hierdoor lopen ze vast in het contact met hun kinderen, soms spelen er onopgeloste zaken (trauma) uit het verleden die groei verhinderen.
Door gebruik te maken van fluitersessies, energie behandelingen en opstellingen alsook de begeleiding naar het bewustzijn komen deze volwassen weer vrolijker en rustiger in het leven te staan. Negatieve ballast wordt afgeschud en energie wordt weer opgeladen.

Bewustwording
Door er bewust van te zijn wat er gebeurd kunt u hier verandering in brengen. Meestal heeft u onbewust de situatie al door en kunt u zelf de verandering tot stand brengen. Als dit niet lukt, is het fijn om hierbij begeleiding te krijgen.

Hoe werk ik?
Ik werk met oplossingsgerichte oefeningen, mindfulness, mindmapping, opvoedopstellingen, diverse gesprekstechnieken en opdrachten op een andere manier dan anders. Daarnaast werk ik energetisch en kan ik de diverse behandelmethodes combineren. Alles is erop gericht dat je de regie in handen hebben. 

Wanneer kiest u voor ouder- / volwassenenbegeleiding?

  • U ervaart stress en hoe gaat u hiermee om?
  • U wil graag harmonie in het gezin in plaats van onenigheid.
  • U wilt graag uw kind helpen maar hoe?
  • U reageert geïrriteerder dan u zou willen?
  • U wilt ondersteuning bij uw hooggevoeligheid of van uw kind?
  • U wilt meer tijd voor uw kinderen?
  • U wilt balans in werk, gezin en andere verplichtingen
  • U wilt graag op een lijn komen met uw partner over de opvoeding

Waarom nu hulp vragen?
Juist op het moment dat u denkt, daar heb ik helemaal geen tijd en energie voor, of ik moet dat toch zelf kunnen oplossen, kan het juist heel fijn zijn om er toch wat tijd in te investeren. U bent welkom in de praktijk of u kunt online begeleiding aanvragen wanneer het u uitkomt, ook in de avonduren! Door aandacht aan te geven en kleine veranderingen door te voeren kan dat juist heel veel tijd en energie opleveren en krijgt u inzichten in de oplossingen.

Wilt u meer weten?
U kunt vrijblijvend contact opnemen, ik sta u graag te woord. U kunt bellen / appen met 06-41395751 of u kunt een mail sturen via het contactformulierE-mailen
Bellen
Map
Info