EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Laura Vermeulen en ik ben moeder van 2 prachtige hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. In 2008 ben ik begonnen met een opleiding tot  opvoedcoach. Deze opleiding voelde gelijk goed: het gaat om het coachen / begeleiden van ouders en hun opvoedvraagstukken.

Inmiddels is mijn oudste dochter geboren, een kindje met veel gebruiksaanwijzigingen. Typische huilbaby die heel gevoelig reageert op allerlei prikkels.  2,5 jaar later wordt mijn jongste zoon geboren. Ook hij is heel erg gevoelig voor prikkels.

Getriggerd door mijn prachtige, unieke kinderen en mijn behoefte om verder te leren ben ik begonnen aan de opleiding tot nieuwetijdskindercoach. Een opleiding voor het werken met ouders en kinderen die hoogsensitief / paranormaal begaafd zijn. De verdieping tot Energetische Kindertherapeut heb ik in het voorjaar van 2015 mogen afronden.

Inmiddels is het duidelijk dat beide kinderen (uitzonderlijk) hoogbegaafd zijn. Ik ben me gaan verdiepen in hoogbegaafdheid en heb diverse workshops bij Novilo en de opleiding tot hoogbegaafdheidsprofessionals afgerond. Ook ben ik Peers4Parents facilitator. 
Tijdens de begeleiding die mijn kinderen kregen miste ik de link tussen het denken, het gevoel en de innerlijke stem die deze gevoelige kinderen hebben. Juist daar zit in mijn optiek nog een ‘gat’. Om deze kinderen goed te kunnen helpen is het nodig om zowel het denken alsook de intensiteiten,  de prikkelgevoeligheid en hun intuïtie te versterken en te koppelen aan elkaar.

Om juist de koppeling te kunnen maken tussen het energetische werken en de theoretische onderbouwing vanuit de psychologie heb ik begin 2022 mijn Master Toegepaste Psychologie afgerond.
Mijn opleidingen, ervaringen als ouder en mijn werkervaringen maken dat ik een hele praktische en open coach / begeleider ben voor ouders en hun kinderen.

Opleiding 

2009 - Post-HBO 

Opvoedcoach bij BGL & Partners - SNRO geaccrediteerd

2010

Ontwikkelingspsychologie bij CIVAS

2013 - Post-HBO

Nieuwetijdskindercoach - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BARC geaccrediteerd

2014/2015 -Post-HBO

Energetisch kindertherapeut - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BARC geaccrediteerd

2020

HB-Professional bij HB-Centrum

2021

Opleiding tot Peers4Parents Facilitator

2020 - 2022

Master Toegepaste Psychologie, kinder- en jeugdpsychologie


E-mailen
Bellen
Map
Info