Try-out Ouderpeergroep 


Op maandag 16 september 2024 organiseren Laura Vermeulen (Newkidstoday) en Ilain Kortram (GodgivenTalent) een ouderpeeravond voor ouders van hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd.

Deze avond is bedoeld om peercontacten tussen ouders van hoogbegaafde kinderen te faciliteren. 


Het doel van de avond
Het doel van de avond is om in contact te komen met andere ouders van hoogbegaafde kinderen en te praten over de leuke en minder leuke kanten van het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. We willen een veilige plek aanbieden waar ouders uit de omgeving fysiek met elkaar in contact kunnen komen.  Onder het genot van een hapje en drankje  kunnen ouders met elkaar kletsen over diverse onderwerpen. Laura en Ilain kunnen vanuit hun expertise  informatie en tips geven.


Concreet:
- Een ouderpeeravond met als doelgroep ouders van basisschoolleerlingen.
- Locatie: Noordeinde 2, Huissen
- Kosten: € 15,- per persoon
- Tijd: 19.30 – 21.00
- Datum: 14 maart 2024

Mocht je interesse hebben in een ouderpeeravond maar geen kinderen hebben in deze leeftijd, laat dit dan gerust weten. Wanneer er meer mensen zijn met deze behoefte, dan kunnen we daar een mogelijkheid voor bieden.

Aanmelden kan via: info@newkidstoday.nl of vul het contactformulier in. 
Graag naam, adres, telefoonnummer, emailadres, leeftijd kinderen en over welke onderwerpen je zou willen praten vermelden in de email.

E-mailen
Bellen
Map
Info