Activiteiten 

Open Huis voor Talentontwikkeling 11 maart Velp

Zoek jij passende hulp voor jezelf of jouw kind vanwege vragen over vermoedelijke (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit? Wil je weten of er sprake is van hoogbegaafdheid? Ben je als professional geïnteresseerd? Kom dan op zaterdag 11 maart, in de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid, naar het Huis voor Talentontwikkeling.

Wij zijn een groep gedreven professionals met ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheid. Die kennis en ervaring hebben we gebundeld om jou en je kind nog beter te kunnen helpen.

Een greep uit ons aanbod op zaterdag 11 maart: Workshop haptotherapie, presentatie begaafdheidsonderzoek, speeddate leren leren en faalangst, een opvoedopstelling en een creatieve activiteit voor kinderen. Je kunt je ook aanmelden voor een kort adviesgesprekken.

Praktijk Newkidstoday biedt tijdens deze Open Huis de volgende activiteiten aan: 

Speeddate leren leren en faalangst ( 10.30 - 11.00 en 13.30 - 14.00)
Heeft jouw kind hulp nodig bij het leren leren en/of faalangst? Plan dan een afspraak in en samen gaan we kijken hoe ik jouw kind hierbij kan ondersteunen.

Opstelling – in samenwerking met Lisette ter Heerdt Coaching en Advies ( 11.30 - 12.30)
Tijdens een opstelling kun je op een fijne manier onbewuste, belemmerende en meestal onzichtbare patronen helder krijgen en direct verandering creëren. Een opstelling is een krachtig middel om onverwerkte en onbewuste vraagstukken uit het verleden te helen. Als vraagsteller ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie en ruimte om weer te verbinden met jezelf en je familie, de positieve energie kan weer stromen.

Voor korte vragen ben ik voor en na de speeddates/ opstelling bereikbaar.

Deelname aan het open huis is kosteloos. Vooraf aanmelden via de website is wel verplicht (omdat het aantal plekken beperkt is). We zien je graag komen!

Plaats: Het coachhuis, Emmastraat 24, Velp
Datum en tijd: 11 maart van 10.30 tot 14.30 uur.

Inschrijven voor verschillende activiteiten vooraf is noodzakelijk. Inschrijven kan door het contactformulier hiernaast te gebruiken of een mail te sturen naar info@newkidstoday.nl 

Heb je nog vragen over de open dag? Stuur gerust een mail of bel even. 

 


Planning Open Huis


E-mailen
Bellen
Map
Info